Meny

Om oss

Modul Nordic AS driver med verdiskapende rådgivning og leveranse for våre kunder. Vi betjener vårt marked med høy kompetanse innenfor de utvalgte arbeidsområder. Vi har en meget høy servicegrad og er leveransedyktig. 

Mask Group 3.jpg

Firmahistorie
1996 - Modul Nordic AS blir etablert av Morten Torgersen, som er innehaver og daglig leder i firmaet. De første 3 årene hadde firmaet tilholdt i de gamle lokalene til Løiten Brenneri. Firmaet leverer i begynnelsen hovedsakelig registreringspapir til norske sykehus fra Modul Diagram i Italia. Samme år inngår også firma avtale med SONY og blir raskt den ledende leverandøren i Norge av Print Media til helsesektoren.
1999 - Vi flytter inn i nybygde lokaler i Dalstuvegen 18, rett ved Rv3 i Løten, hvor vi fortsatt har tilhold. Lokalene eies av Mesa Eiendom AS
2000 - Modul Nordic AS inngår samarbeid med GE Medical Systems Accessories om distribusjon og salg av deres produkter i Norge og på Island.
2002 - Leonhard Lang GmbH i Østerrike velger Modul Nordic som sin distributør i Norge og på Island. Leonhard Lang produserer EKG-elektroder og diatermiprodukter under merkevarenavnet SKINTACT, og er blant verdens ledende produsenter av disse produktene
2004 - Vi får agenturet i Norge til EnviteC (Honeywell) sine produkter innen medisinsk sensorteknologi. Vi etablerer raskt et godt salg av blant annet de populære Soft-Tip SpO2-sensorene til sykehus rundt om i landet. Andre fabrikater/løsninger tas inn i sortimentet etter hvert.
Tar i bruk utvidete lokaler med mer kontor- og lagerplass.
2005 - Vi øker stadig vårt produktsortiment, og det inngås avtale med blant annet anerkjente MAVIG om salg av deres strålebeskyttelsesprodukter i Norge og på Island.
Microtek Medical velger også Modul Nordic som sin leverandør i Norge, og vi får tilgang til et omfattende sortiment av produkter innen instrumenttildekking.
2006 - Modul Nordic AS overtar agenturet på SAMARITs forflytningsløsninger i Norge. Det inngås også avtale med ERKA om salg av deres blodtrykksapparater, mansjetter og stetoskop.
2007 - Et samarbeid med Special Industrial Lighting i Nederland fører til mye leveranser av alle typer lyspærer til elektromedisinsk utstyr.
2008 - Batterier til elektromedisinsk utstyr utgjør en ny varegruppe.
2009 - Vi vinner våre første store anbud i Helse Sør-Øst RHF,bl.a. innenfor steril instrumenttildekking og EKG-elektroder
2010 - Vi tar i bruk enda en utvidelse av lokaler. Denne gang ca 430 kvm nytt lager. Vi har nå 950 kvm til disposisjon.
2012 - Vi inngår avtale med Premier Guard-en anerkjent produsent av steril tildekking av kameraer, C-buer, ultralydprober, mikroskoper etc.
2013 - Vi vinner igjen store anbud i Helse Sør-Øst RHF, også innenfor nye varegrupper, som f.eks. diatermi
2014 - Ny daglig leder og ny salgssjef
- Februar: Lanserer ny nettbutikk-/hjemmeside

2015- Modul Nordic AS får nye eiere
2020- Lager- og plukke prosesser forbedres, vi innfører strekkode og sporing av våre leveranser og produkter.

2021- Modul Nordic AS er NS-EN ISO 9001:2015 og NS-EN ISO 14001:2015 sertifiserte.

2023- Ny nettside lanseres 

 

Visjon

Modul Nordic AS skal bygge seg opp til å bli en foretrukket leverandør til sykehus og andre helseaktører i Norge og Norden. Selskapet skal bli en meget trygg og lønnsom arbeidsplass.

Forretningside

Modul Nordic AS(MN) skal drive verdiskapende rådgivning og leveranser for våre kunder. Vi skal betjene vårt marked med høy kompetanse innenfor de utvalgte arbeidsområder. Vi skal ha meget høy servicegrad og leveransedyktighet. Bedriften skal konsentrere sin virksomhet om leveranser av forbruksmateriell og tilbehør for elektromedisinsk utstyr.